Amb terrassa, més llum natural i allunyades del centre: així seran els habitatges després del confinament

El cambio de prioridades ha motivado que las búsquedas de vivienda con terraza o jardín crezcan un 40 %

El canvi de prioritats ha motivat que les cerques d’habitatge amb terrassa o jardí creixin un 40%

Durant aquests dies de confinament els habitatges s’han convertit en refugi davant la pandèmia, però també en oficina, gimnàs, lloc d’oci i parc de jocs per als més petits.

El coronavirus ens ha obligat a reconvertir alguns espais i a trobar a faltar molts altres que abans ni ens haguéssim plantejat: ara treballem en la mateixa estada on dormim i ens penedim d’haver fet aquesta reforma que tancava la terrassa per a augmentar el menjador.

Això ha provocat que les cerques d’habitatge amb balcó, terrassa i, especialment, jardí s’hagin disparat un 40% des que es va declarar l’estat d’alarma, segons un estudi del portal immobiliari Fotocasa, que apunta que aquest confinament canviarà les prioritats dels espanyols i atorgarà a l’habitatge una importància que fins ara potser mai havia tingut.

Un 8% de les llars viu en pisos interiors
En la mateixa situació es troba prop del 8% de les llars espanyoles que viuen en pisos interiors, assenyalen des del portal immobiliari Idealista. Aquest percentatge es reparteix d’una manera molt desigual en tot el territori i augmenta en les grans ciutats: per exemple, a Madrid, la xifra assoleix el 20%.

Per això, estan disposats, fins i tot, a deixar les grans ciutats per a anar-se a viure a les afores o zones menys poblades, que és on principalment es poden trobar aquests habitatges amb patis o àmplies zones enjardinades.

Compare listings

Compare